Bet365 bonuskoodi

Kuinka tehdä Yhdistelmäveto Bet365 vedonlyöntisivustolla

15 January 2022
par admin

Jos haluat todella kehittää vedonlyöntitaitojasi, yhdistelmäveto on oikea ratkaisu tähän. Löydät täältä kaiken tiedon, mitä tarvitset Bet365 yhdistelmävedon tekemiseksi.

Vaihe 1 – Valintojen tekeminen

Aivan ensimmäiseksi sinun täytyy tietää, mitä vetoja haluat valita.

Suuntaa sinua kiinnostavan urheilulajin / -lajien tietoihin sivustolla, jotta voit tutustua koko valikoimaan.

Bet365 tarjoaa runsaasti urheilutietoja auttaakseen asiakkaitaan tekemään oikeat vedot. Tiedot kattavat hyvin laajasti eri urheilulajeja perinteisten lajien, kuten jalkapallon ja hevosurheilun lisäksi.

Vaihe 2 – Löydä haluamasi tapahtumat

Jos olet Bet365 kotisivuilla, löydät sivuston vasemmasta laidasta valikon, josta voit valita haluamasi urheilulajin. Tämän jälkeen pääset valitsemaan sinua kiinnostavan tapahtuman, esimerkiksi Mestarienliiga.

Tämä avaa eteesi yksityiskohtaisen listan erinäisistä tapahtumista, tässä tapauksessa siis yksittäiset jalkapallo-ottelut, joista voit lyödä vetoa. Jos käytät sovellusta, paina vasemmassa yläkulmassa olevaa A-Z kuvaketta nähdäksesi listan urheilulajeista.

Periaatteessa voit yhdistää useita eri urheilulajeja yhdistelmävetoosi. Tämä voi olla mielekäs vaihtoehto, mikäli haluat esimerkiksi lyödä vetoa Olympialaisista, Talviolympialaista tai Kansanyhteisön kisoista (Commonwealth Games).

Voit esimerkiksi ehkä haluta tehdä yhdistelmävedon tietyn maan tai maiden suoriutumisen perusteella tietyn urheilijan tai urheilulajin sijaan.

Vaihe 3 – Vedonlyöntikupongin täyttäminen

Jokaisella tapahtumalla on omat kertoimensa, jotka näkyvät keltaisella tapahtuman vieressä. Alla olevassa esimerkissä nämä ovat: Kotijoukkue A vs Vierasjoukkue B.

Tässä esimerkissä 1 viittaa kotijoukkueen voittoon (Joukkue A) ja 2 puolestaan tarkoittaa vierasjoukkueen voittoa (Joukkue B), kun taas X merkitsee tasapeliä.

Klikkaa valintaasi vastaavaa kerrointa lisätäksesi vedon vetokuponkiisi.

Jokainen veto ilmestyy omaan pieneen laatikkoonsa, jonka vasemmassa yläkulmassa näkyy merkki X.

Bonusvinkki: Jos haluat poistaa vedon, klikkaa kyseistä X-merkkiä. Jos haluat jostain syystä aloittaa kokonaan alusta, klikkaa “Remove All” (Poista kaikki valinnat) laatikon vasemmassa alakulmassa.

Vaihe 4 – Vedon merkitseminen yhdistelmävedoksi

Viimeisen valintasi alapuolella on oikealle osoittava nuoli, jonka vierestä löydät linkin “Multiple Bet Option” (Usean Vedon Valinta).

Täältä sinun tulee etsiä vaihtoehto “X Folds”, jossa X vastaa yhdistelmävetosi valintojen määrää. Huomaat myös, että panoksen yksikkö on merkitty luvulla 1, koska yhdistelmäveto on yksittäinen veto, joka sisältää useampia valintoja.

Bet365 tekee asiakkaiden elämästä helpompaa mahdollistaen yhdistelmävedon kertoimen tarkistamisen itse vetokupongista ennen panoksen asettamista.

Koko yhdistelmävedon kertoimen näet “X Folds”-tekstin alapuolella. Tämän yksinkertaisen tavan avulla voit varmistaa, että olet tyytyväinen vetosi voitto-riski-suhteeseen.

Muista, että sinulla on edelleen mahdollisuus palata valintoihisi ja tehdä mahdollisia muutoksia, jos sinusta tuntuu että voisit lyödä paremman vedon.

Vaihe 5 – Syötä panoksesi ja aseta vetosi

Kun olet tyytyväinen vetoosi, syötä haluamasi panos tyhjään kenttään “X Folds”-tekstin vieressä ja klikkaa keltaista “Place Bet” (Lyö Veto) painiketta näytö oikeassa alakulmassa.

Hyödyllistä tietoa: “My Bets”-valikko, joka löytyy vetokupongin vierestä, pitää kirjaa kaikista avoimista vedoista.

Kun veto on valmis, voitettu tai hävitty, se siirtyy historia-välilehteen. Nyt kun hallitset yhdistelmävedot, voit tutustua Bet365 live-vedonlyöntiin.

Share Button
  • Bet365 Vedonlyönti

18+ | Pelaa vastuullisesti | Säännöt ja ehdot voimassa | Kaupallinen sisältö